NYA  MERCURY AVATOR 

20e och 35e innehar många av de innovativa funktioner som Avator 7.5e redan har, inklusive branschens första transverse flux-motorteknologi, en livfull, intuitiv fullfärgdisplay och ett tvåhänt rorkultshandtag.
De nya modellerna erbjuder mer kraft och möjlighet att ansluta flera Avator-batterier för att utöka räckvidden och körtiden, plus full tillgång till Mercury Marine-appen med den integrerade SmartCraft® Connect-modulen. 

 

Mercury V8 vit

Avatore 7,5E 

Mercurys Verado med exklusiva Advanced MidSection (AMS) och bullerdämpning under motorkåpan sätter standarden för en mjuk och tyst körning, för den bästa och mest tillfredsställande upplevelsen ute på vattnet.

 

Avator 7.5e-utombordaren genererar 750 W kraft vid propelleraxeln och producerar liknande hastighet och acceleration som en Mercury 3,5 hk fyrtaktsutombordare. Med hjälp av antingen rorkult eller fjärrstyrning är den idealisk för att driva många olika typer av små båtar, inklusive báde gummibatar, jollar, jonbátar, och kajaker.

 

”Avator 7.5e är mycket mer än bara en utombordare”, sade Tim Reid, vice VD för teknik- och produktutveckling pá Mercury Marine. ”Vi skapade ett helt framdrivningssystem, helt integrerat från avancerade Controller, propellrar och digitala mätare till en helt ny mobilapp. Varje del har designats med samma konsekventa fokus på högsta möjliga kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet

– precis som för alia andra Mercury-produkter. Vi är övertygade om att den helt nya Avator 7.5e utombordaren kommer att ge en överlägsen båtupplevelse för båtägare som är intresserade av att driva smá båtar med elektrisk framdrivning.”

 

Enkel användning

Den elektriska utombordaren Avator 7.5e levererar ren och tyst kraft med innovativa funktioner som gör det enkelt for batägare att njuta av tiden pa vattnet. Utbytbara batterier, ett snabbkopplingssystem och intuitiva kontroller gör både installationen och användningen enkel. En kvalitativ fullfärgsdisplay visar både batteriniva och räckvidd, sa att bátägare kan fokusera pa att utforska vattnet.

 

Batterier och laddare

Med sin högeffektiva design och avancerade litiumjonbatterisystem är den elektriska utombordaren Avator 7.5e konstruerad för att optimera räckvidden. Litiumjonbatteriet på kWh har utvecklats i samarbete med batteriexperterna på Mastervolt och har konstruerats exklusivt för marin användning. Det är en säker, pålitlig 48V-strömkäIIa som är falltestad och IP67- klassad för sin vattentalighet.

 

Smarta laddare övervakar ständigt spänning och ström för att leverera en så säker och effektiv laddning som möjligt. I tillfälle det skulle uppsta problem kan dessa ocksa vid behov stängas av

för att skydda batteriet. En inteIIigent, digital display spárar kontinuerligt din nuvarande strömstatus och beräknade drifttid.

 

Motor och prestanda

Branschens första Transverse Flux-motorteknologi ger pålitlig, tyst kraft. Motorn genererar högt vridmoment med liten ansträngning, maximerar batterilivslängden och räckvidden samtidigt som den bidrar till snabbare acceleration och effektivare totalprestanda jämfört med Iiknande, konkurrerande produkter.

 

Hållbarhet

Hållbarhet är en viktig del av Mercurys verksamhet, oavsett produktlinje. Avator-programmed bygger vidare på Mercurys hállbarhetsåtagande med fokus pá att omdefiniera marin framdrivning på ett sätt som ger en positiv inverkan pá miljön. Avator-utombordarna möjliggör ett bátliv utan avgaser och direkta utsläpp, så att bátägare kan vara stolta över att bidra till en mer hállbar, miljövänlig värld och ett mer hállbart batliv. Varje elektrisk utombordare är exempelvis tillverkad med komponenter som är antingen atervinningsbara eller återanvändbara. Med egenskaper som att vara báae tyst, smidig och enkel att köra kan bátagare utforska

DÔtlivet med Avator 7.5e i dess sanna essens

 

Anslutna enheter

Den elektriska utombordaren Avator 7.5e är det första framdrivningssystemet frán Mercury som är kompatibelt med den helt nya Mercury Marine-appen, tillgänglig för báde iOS – och

Android TM -enheter. Båtägare kan ladda ned appen helt gratis och ta del av diverse funktioner och information som till exempel bruksanvisningar eller möjligheten att ansluta till sin närmaste, auktoriserade Mercuryåterförsäljare för snabb och direkt expertsupport. Batägare har ocksá möjligheten att Iägga till en Mercury SmartCraft                                             Connect-modul till utombordaren för att lasa upp avancerade funktioner i appen. Detta inkluderar en GPS-karta sá att du enkelt och Iätt kan planera dina resor och göra visualiserade räckviddsuppskattningar. Appen kan ocksa användas för att spåra hastighet, batterinivå, körtimmar och systemaviseringar. Appen erbjuder batägare den mest kompletta uppsättningen av prestandadata som finns tillgänglig på marknaden för elektriska utombordare.

Läs mer om Avator och Mercurys vision för elektrifiering pá MercurvMarine.com/Avator. Om Mercury Marine

 

 

Avator 20E & 35E 

 20e och 35e innehar många av de innovativa funktioner som Avator 7.5e redan har, inklusive branschens första transverse flux-motorteknologi, en livfull, intuitiv fullfärgdisplay och ett tvåhänt rorkultshandtag. De nya modellerna erbjuder mer kraft och möjlighet att ansluta flera Avator-batterier för att utöka räckvidden och körtiden, plus full tillgång till Mercury Marine-appen med den integrerade SmartCraft® Connect-modulen.

 

Avator 20e och 35e utombordarna genererar 2000W respektive 3500W effekt vid propelleraxeln. 20e kan producera liknande acceleration som en 5hk FourStroke-utombordare, medan 35e genererar acceleration som är jämförbar med en Mercury 9,9hk FourStroke-utombordare. Motorerna kommer med antingen rorkult- eller fjärrstyrning och båda är idealiska för att driva många olika typer av små båtar, inklusive både gummibåtar, jollar, jonbåtar, och kajaker.

 

”Avator-utombordarna har intelligenta, elektriska framdrivningssystem konstruerade för att ge en överlägsen båtupplevelse med flexibilitet för att enkelt utöka räckvidd och körtid”, sade Tim Reid, Mercury Marines vice VD för produktutveckling. “Upp till fyra av Mercurys nya 2300Wh-batterier kan anslutas och hanteras genom vårt exklusiva Power Center som på ett säkert sätt sammanför ström, möjliggör kommunikation mellan batterierna och utombordaren och tillåter enpunktsladdning.

BATTERIER OCH LADDARE

Avator 20e och 35e 2300Wh litiumjonbatterier utvecklades i samarbete med Navico Groups Mastervolt och är konstruerade exklusivt för marina applikationer. Det är en säker, pålitlig strömkälla som har falltestats och blivit IP67-klassad för sin vattentålighet. 

Båtentusiaster kan välja att ansluta direkt till ett 2300Wh batteri för maximal enkelhet och portabilitet eller utöka sin räckvidd och körtid genom att lägga till ett Avator Power Center och ansluta upp till fyra batterier. Power Center fungerar som ett centralt nav för strömkabelanslutningar, vilket möjliggör en ren och organiserad båtinstallation. Strömkabelanslutningar till batteriet är snabba och lätthanterliga med den verktygslösa vridlåskontakten.

Avators smarta laddare övervakar ständigt spänning och ström för att leverera en så säker och effektiv laddning som möjligt och kan stänga av batteriet om det uppstår problem. 230W Avator-laddaren kan ladda ett helt urladdat 2300Wh-batteri på cirka 10 timmar. En höghastighets 520W-laddare finns tillgänglig och kan minska laddningstiden med mer än 50%.

MOTOR OCH PRESTANDA

Branschens första Transverse Flux-motorteknologi ger pålitlig, tyst kraft. Den elektriska utombordaren Avator 35e är 63 % tystare än en 6 hk fyrtaktsutombordare vid full gas. Motorn genererar högt vridmoment med lite ansträngning, maximerar batterilivslängden och räckvidden samtidigt som den bidrar till snabbare acceleration och effektivare totalprestanda jämfört med liknande, konkurrerande produkter. 

Avator-propellrarna är tillverkade av ett höghållfast, slagtåligt kompositmaterial. Deras design med tre blad maximerar dragkraften för maximal batteritid med minimalt ljud.

FJÄRREGLAGE

Avators digitala fjärreglage ger omedelbar gasrespons och håller båtägare anslutna till utombordaren för en enkel och säker körning. Det finns tre olika typer av reglage tillgängliga för att passa de vanligaste styrplatserna på mindre båtar.

 

ANSLUTNA ENHETER

En Mercury SmartCraft® Connect-modul kommer förinstallerad på Avator 20e och 35e-modellerna, vilket gör att båtägare kan ansluta utombordaren trådlöst till Mercury Marine-appen via en mobil enhet. Appen visar en rad lika typer av prestandadata, tillsammans med en GPS-karta med visualiserade räckviddsuppskattningar för planering av resor.

 

logga förstasidan

info@m-m.se

%d bloggare gillar detta: