logga förstasidan

Företag och Båtklubbar

Vi Vill Bli Er Sammarbetspartner

Företag

  • Arbetar du med båtförsäljning och behöver hjälp med allt från montera motorer till uppstart och support?
  • Jobbar du på varv och vill kunna erbjuda öka servicenivån till era Mercury kunder?
  • Har du båtförvaring men ingen som gör garantiservice på plats?
  • Tillverkar du båtar och vill kunna erbjuda kunderna en trygg samarbetspartner när de får problem?

Tillsammans med Mercury Marine Sverige ser vi en ökad efterfrågan efter flexibla lösningar för företagare inom varv, båtförvaring, båttillverkare och båtförsäljning.  Båtbranschen förändras, där trenden är att man mer och mer nischar in sig på ett område och tar in specialisthjälp vid övriga behov. 
Här vill vi som specialister på Mercury-motorer gärna vara er samarbetspartner och ert förstahandsval. Mobility Marine är specialiserade och certifierade på Mercury för att kunna erbjuda ert företag den absolut bästa servicen när det kommer till Mercury-motorer.
Som samarbetspartner erbjuder Mobility Marine er en rabbattmodell som bygger på att ju mer vi fakturerar ert företag desto bättre rabatt och förmåner får ni.

 

Båtklubbar och Föreningar

  • Har du båten på en båtklubb eller bryggförening idag?

Nu har du möjlighet att få auktoriserad Mercury tekniker på plats hos dig för service. Ju fler Mercury-motorer vi servar samtidigt desto bättre rabbatt får ni.
Ta kontakt med oss, så kommer vi ut till er.

Företag

Kontakta oss för att få tillgång till lösenordet för att se rabbattmodell och erbjudande

Båtklubbar

Kontakta oss för att få tillgång till lösenordet för att se era rabbatter

Varför Ta Båten Till Verkstan?
När Verkstan Kan komma Till Dig!

N

Mercury Verkstad Klass III

Mobility Marine är rankad av Mercury som en klass III service verkstad.
Klass III är den högsta nivå på verkstad vilket innebär mycket hög kunskap inom felsökning, reparation, garantiärende, servicebulitiner, installation och produkt kännedom.

N

Vår Bil Är Våran Verkstad

Det innebär att det  kommer en rullande marin verkstad fylld med allt som kan tänkas behövas för att på ett effektivt sätt felsöka och repareras Mercury motorer på plats. Vårt huvudsakliga arbetsområde är i Stockholms regionen men kan självklart utökas om behovet uppstår.

N

Samarbetspartner

Dagens avancerade motor intrigeras mer och mer i båtens el och navigations system. För att kunna erbjuda en helhetslösning för din båt har vi valt ut ett antal samarbetspartner för att kunna erbjuda dig som kund en optimal lösning inom marinelektronik samt tillhörande installationer.

logga förstasidan

info@m-m.se

%d bloggare gillar detta: